head

Privatumas UAB "Šalteklis" svetainėje

Cookies (slapukų) naudojimas

UAB "Šalteklis" svetainėje cookies (slapukai) naudojami statistikos tikslais, vertinant svetainės lankomumą bei atliekant statistinius tyrimus. Cookies Jums palengvina naudojimąsi mūsų svetaine ir leidžia pateikti Jums konkretesnę bei tinkamesnę informaciją. Toks duomenų tvarkymas neleidžia tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės. UAB "Šalteklis" svetainėje pasilieka teisę anonimišką statistinę informaciją perduoti trečiosioms šalims. Jūs galite ištrinti slapukus iš savo kompiuterio ar juos užblokuoti, pasinaudodami savo kompiuteryje esančia interneto naršykle. Užblokavus slapukus, dėl techninių priežasčių kai kurios mūsų paslaugos Jums gali neveikti.

Asmeninės informacijos naudojimas

Mes stengiamės suteikti Jums kiek įmanoma daugiau kontrolės tvarkant savo asmeninius duomenis; mums svarbu, kad apsilankę mūsų svetainėje, Jūs jaustumėtės patogiai.

UAB "Šalteklis" saugo Jūsų asmeninę informaciją ir ją naudoja teikiant Jums reikalingas paslaugas laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

UAB "Šalteklis" gali rinkti ir panaudoti Jūsų asmens duomenis (pvz. vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą bei kitą UAB "Šalteklis" kontaktų formose nurodytą informaciją) paslaugų užsakymams o tai pat, gavus atskirą išankstinį Jūsų sutikimą, kitais apibrėžtais tikslais. Demografiniai duomenys (pvz. amžius ar lytis) gali būti naudojami siekiant svetainę geriau pritaikyti konkretaus lankytojo poreikiams, demonstruoti specialiai pagal jo poreikius atrinktą turinį.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes pasiliekame teisę juos pateikti trečiosioms šalims tiktai konkrečios prekės ar paslaugos teikimo tikslais ir tik tokia apimtimi, kiek būtina tiems tikslams pasiekti. Mes neatskleidžiame trečiosioms šalims Jūsų asmens duomenų jokiais kitais atvejais, prieš tai negavę išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus atvejus, kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus mes privalome tai padaryti.

UAB "Šalteklis" neatsako už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per mūsų svetainėje esančias nuorodas. Rekomenduojame susipažinti su kiekvieno ne mums priklausančio aplankyto tinklapio privatumo sąlygomis atskirai.

UAB "Šalteklis" lankytojų duomenys yra saugomi nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir neleistino naudojimo.

Jūs turite teisę sužinoti, kaip panaudojama jūsų asmeninė informacija. Jeigu ši informacija yra klaidinga, nebaigta ar netinkama, tam, kad galėtume tiksliai vykdyti Jūsų užsakymus ir teikti paslaugas, pataisykite ją nedelsdami. Jūs turi teisę bet kuriuo metu reikalauti, kad UAB "Šalteklis" ištaisytų ar sunaikintų jūsų pateiktus asmens duomenis arba sustabdytų tokių duomenų tvarkymo veiksmus (išskyrus saugojimą). Jei tai sąlygoja negalimumą toliau teikti UAB "Šalteklis" paslaugas, šių paslaugų teikimas nutraukiamas (panaikinus asmens duomenis) ar sustabdomas.

UAB “Šalteklis” Drobės g. 66, Kaunas, Lietuva LT-45001; Tel. +370 699 21592; Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Šalteklis

Raskite atsakymus į savo

su šaldymu susijusius klausimus

Šalteklis

Mūsų naudojamas patentuotas "ReFreeX" šaldymo metodas iki 80% sumažina šaldymo agento kiekį ir iki 50% sumažina elektros energijos, reikalingos dirbtiniam šalčiui gauti, suvartojimą. Mūsų sumontuota šaldymo įranga puikiausiai veikia netik Lietuvoje bet ir daugiau nei dešimtyje pasaulio šalių, tarp kurių sąraše puikuojasi ir tokios valstybės kaip Indonezija, Eritrėja, Turkmėnija , Malta ,Malavis ir Bangladešas.

e-mail: info@salteklis.lt
e-mail: zilvinas@micheletti.org
e-mail: zilvinas@salteklis.lt

Vadyba: +370 699 21592
Buhalterija: +370 699 11897

Atlikti darbai